dilluns, 21 d’octubre del 2013

UN DILLUNS DOLÇ


Magdalena de plàtan i xoco. Font: encants de girona.

Avui volem posar una mica de dolçor al dia, i per començar a agafar forces pel cap de setmana de fires i festa que ens espera què millor que una bona magdalena de Cal Tuset?


A Cal Tuset van convertir la magdalena de “tota la vida” en un menjar diferent, i com ells mateixos defineixen amb un encant especial, i així van néixer aquestes enormes i boníssimes magdalenes. 

Les fan per tots els gustos, i és que n'hi ha de fruita, de crema, de xocolata negra, de xocolata blanca, de fruits secs, i de moltes melmelades diferents! Només de tornar-ho a pensar se'ns fa la boca aigua!

Nosaltres ens vam decantar per una magdalena de plàtan i xocolata, pot semblar molt gran però va volar amb un moment! 

Ens agrada massa menjar, ho sabem, però estava deliciosa! Podeu trobar Cal Tuset al carrer Ultonia 14, darrere la plaça Carlemany.


Bon i dolç dilluns!



Aparador Cal Tuset. Font: encants de girona.


Aquesta serà una setmana exclusivament de botigues! Esperem descobrir-vos molts nous racons!


6 comentaris:

  1. Llàstima que per aqui Solsona no tinguem una botiga d'aquest tipus... Sense dubte quan baixi a Girona, serà un dels llocs a visitar! Gràcies pel blog!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Ens agrada descobrir-vos llocs! Merci per seguir-nos! :)

      Elimina
  2. Molt bon blog!
    I aprofito per dir que els del blog de Descobrint Girona som uns grans fans de Cal Tuset, les nostres preferides són les de xocolata.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci per seguir-nos! Un dia hi anem a berenar, gironins! :D

      Elimina
  3. M'encanta el blog!
    he de dir que han obert una nova botiga de Cal Tusset a la Rambla, a davant del llagurt més o menys. Ara les tindrem encara més aprop :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Clara! Síí! ho vam veure i en vam fer menció al twitter que és un mitjà que ens serveix per anar actualitzant tot més ràpid! Si vols seguir-nos per allà aquesta és l'adreça: https://twitter.com/EncantsdeGirona

      Moltes gràcies per seguir-nos maca!

      Elimina