dimarts, 15 d’octubre del 2013

CHOCOBRES


Fa uns dies podíem veure com a la Rambla, es construïa una nova botiga. Un petit racó que, sota el nom de Chocostore ens mantenia a tots intrigats per saber què era.



El passat divendres, finalment es va desvetllar el misteri i amb la seva inauguració vam descobrir que podrem gaudir d'un nou espai de xocolata, sweets, gadgets i souvenirs. 



Resulta ser que és una franquicia que està tinguent molt d'èxit a Itàlia, i una família emprenedora ha decidit portar-la a les terres gironines. I estem encantades! Ja que no només es poden trobar les típiques tabletes de xocolata, sinó que també pots comprar làmpares que imiten a un bol vessant aquest dolç, fundes de mòbils i ordinadors que es mengen i que no, cartes fetes totalment de xocolata....i mil coses més!

Exterior chocostore. Font: encants de girona.


No us venen ganes d'entrar i fer-hi un cop d'ull? Penseu que tenen un chocoradar per els més llaminers i us detectaràn de seguida!


6 comentaris:

  1. Ummmmmm!!!!!!!!!!!!!! quin dia mes dolç.

    ResponElimina
  2. Que curiós! No en teniem ni idea de la seva existència. No dubtarem en anar-hi :)

    ResponElimina
  3. Un gran blog! Espero que tingeu molt d'exit que no deixeu de publicar. M'esteu fent descobrir coses que no sabia de Girona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Ens encanta que t'agradi! Si mai descobreixes algun racó ja ens ho faràs saber!

      Elimina