dimecres, 23 d’octubre del 2013

EMMARCANT GIRONA

Aquesta setmana va de botigues, i és que avui us descobrim una altra encantadora botiga al bell mig del Barri Vell.  Al carrer Minali, darrere la Rambla, trobem una bonica botiga de marcs i quadres de fa més de 25 anys, que es diu Deu del Nou.

Botiga Deu del Nou. Font: encants de girona.

Ja sabeu que ens agrada rebuscar en el per què de les coses i és per això que hem volgut saber el per què del nom de la botiga, ja que no té res a veure amb els marcs. Així doncs hem sabut que el nom és aquest perquè abans aquesta botiga es trobava al carrer Nou de Girona a la porta número deu!

Imatges interiors del Deu del Nou. Font: encants de girona.






Així doncs si no sabeu on emmarcar aquelles fotografies d’estiu que van quedant oblidades al calaix, voleu fer un regal personal, o esteu pensant en redecorar les parets de casa, ara ja sabeu on podeu anar! 


Aparadors de la botiga Deu del Nou. Font: encants de girona.



Per últim dir-vos que al facebook ja som quasi 500 seguidors en només una setmana i estem molt contentes! 
I no us oblideu que també podeu seguir-nos al twitter!
Estem encantades, i mai millor dit, de descobrir-vos dia a dia els encants de Girona.











14 comentaris:

  1. Ens agrada molt el vostre blog el seguim cada dia. Felicitats per tenir tans seguidors el facebook. Per cert la botiga q avui ens comenteu es la q millor enmarca de tot Girona us ho puc assegurar perque en soc client fa molts anys. Bé gràcies per els vostres encants gironins.
    Fins demá.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit! Moltes gràcies per seguir el nostre blog, estem molt contentes! Ens alegrem que t'agradin les publicacions i més la d'avui! Fins demà doncs! :)

      Elimina
  2. Una botiga amb molt d'encant com el vostre blog! Felicitats per tenir tants seguidors!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Estem contentes de veure que hi ha tants enamorats de Girona! Merci altre cop!

      Elimina
  3. Seguim el vostre blog. Gràcies per ensenyar-nos racons, restaurants i botigues de la nostra ciutat. Seguirem els vostres consells.
    Felicitats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Treballem per fer-ho cada dia millor! Ens alegra que ens seguiu! Molts agraïdes!

      Elimina
  4. Estic totalment d'acord amb el comentari de P.S. A casa hi tinc obra molt variada emmarcada per ells i puc assegurar que els marc són elegants i que, en efecte, representen d'alguna manera l'encant gironí. Encara que per encant el de la pubilla que regenta la botiga. Salutacions cordials.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit! Estem contentes que t'hagi agradat el post d'avui! No deixis de seguir-nos! Moltes gràcies!!

      Elimina
  5. Yo la conozco!! Fuí una vez hace poco mas de un año y me atendieron super bien! Eso si, en mi opinión a la tienda le conviene renovarse un poco... innovar en las cosas q ponen en el escaparate!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por seguir nuestro blog! Esperemos que les llegue tu comentario, las opiniones siempre van bien! No dejes de seguirnos!!

      Elimina
  6. Hola jo fa un parell d' anys que visc el barri vell i ja hi he emmarcat varies vegades, us la recomano tenen molt d gust.
    Felicitats pel vostra blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per comentar-nos i per seguir el blog! Ens encanta que us agradi tot el que hi anem posant! Merci altre cop!:)

      Elimina
  7. Deu del nou marcs girona, el millor lloc per anar a emmarcar!

    ResponElimina
  8. M'encanta!

    https://plus.google.com/+MarcsDeudelNouGirona/photos/photo/6210626631581934322?pid=6210626631581934322&oid=106561904550341105480

    ResponElimina