dissabte, 5 d’octubre del 2013

NO US QUEDEU A CASA!

Sabem que les prediccions per aquest cap de setmana són de pluja i tot i que ara el temps es mantingui pot ser que al final de la tarda no acompanyi però Girona té molt a oferir, fins i tot quan plou!


Coneixeu els cinemes TruffautEs van crear gràcies al col·lectiu de crítics de cinema de Girona. Aquests van veure la manca de projeccions de cinema en versió original a la ciutat i van decidir, el 1992crear aquests cinemes. 



Instantània davant dels cinemes Truffaut. Font: encants de girona.













































Així doncs, la sala ofereix cada setmana una pel·lícula en versió original i subtitulada per poder gaudir d'un bon cinema independent i original, allunyat del que es pot trobar a la resta de cinemes de Girona. 

Si no heu anat mai a veure una pel·lícula no us podeu considerar uns bons gironins,  així que ja sabeu! Us deixem aquí el link perquè escolliu "el film" que més us agradi per tal de que podeu passar una tarda de cine d'una manera ben diferent!



Bon cap de setmana a tots!

2 comentaris:

  1. És la millor opció per veure bon cinema en versió original (com ha de ser!). Val la pena comprar l'abonament de 10 entrades per tan sols 50eur, vàlid per qualsevol dia de la semana i es pot compartir!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci per la informació i per comentar-nos! En prenem nota!

      Elimina