dilluns, 4 de novembre del 2013

ENS ACOMIADEM DE LES FIRES

Les fires han arribat a la seva fi. Hem pogut gaudir de moltes emocions, concerts, actes, sopars, trobades…i tot en dos setmanes!
Costa dir adeu però ho fem de la millor manera possible: Amb els focs de cloenda.


Focs de cloenda. Font: encants de girona.

Acte on amics, parelles i families assisteixen per observar durant pocs minuts uns fantàstics llums que des de fa molts anys i si el temps acompanya, tanquen aquestes festes. 
Però cal saber que el protagonisme es reparteix, a parts iguals, entre els gegants i el castell de focs de clausura, ja que des de les deu del matí d'ahir, al parc del Migdia hi va haver una trobada de gegants fent una cercavila i un ball final a la plaça de Salvador Espriu. L'associació Fal·lera Gironina en va ser la protagonista, ja que va actuar com a amfitriona d'una trentena de colles d'arreu del país. 

Tornant al castell de focs, que es va duu a terme a les vuit de la nit, els vam poder  observar des del Parc de les Ribes del Ter gràcies a la pirotècnia Maria Angustias Pérez, guanyadora del 34è Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava. 

Però no només podiem veure-ho des de aquest indret. També en podiem gaudir des de la terrasa de l'Hotel AC, amb una bona xocolata calenta o vi dolç, més un snack. 


Focs de cloenda. Font: encants de girona.



N'estem segures que tots vosaltres vau gaudir d'aquest fantàstic moment. A partir de demà tornem a voltar per Girona per descobrir-vos nous llocs encantadors. Preparats?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada