dimecres, 13 de novembre de 2013

EL PONT DELS ENAMORATS


L’altre dia parlàvem de dos bonics ponts de Girona. Avui, com que és el meu aniversari, he decidit regalar-me un passeig per la ciutat, i després d’unes quantes voltes he acabat aquí, al pont d’en Gómez o pont de la Princesa. Aquest estret pont, que comunica el passeig Canalejas amb la pujada de Sant Fèlix, sol estar concorregut de parelles amb una cosa en comú, l’amor. 

Pont de la Princesa. Encants de Girona
Pont de la Princesa. Font: encants de Girona.

Pont de la Princesa. Encants de Girona
Candaus Pont de la Princesa. Font: encants de Girona.I és que ara, el pont també és conegut pel pont dels cadenats, ja que la nostra ciutat no ha escapat d’aquesta moda romàntica, sorgida ja fa uns anys arrel del llibre “Tinc ganes de tu” de Federico Moccia.

Les parelles gironines han anat penjant a la barana del pont els seus cadenats com a símbol d’amor etern, igual que passava en la història de Moccia. 

Importants ponts com el de Milvio al nord de Roma o el Pont des Arts de Paris, també són ara els ponts de l’amor, que tot i crear problemàtiques d’infraestructures i ser retirats de tant en tant, continuen florint per les baranes.Vistes des del Pont de la Princesa. Font: encants de Girona.
Que passeu un encantador dimecres!4 comentaris:

 1. Felicitats pel teu aniversari.
  M'agrada la passejada d'avui.
  Que passis un bon dia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. moltes gràcies!! A nosaltres també ens agrada molt aquest lloc!

   Elimina
 2. Per molts anys companys bloggers!

  Continueu així!

  ResponElimina