dimarts, 26 de novembre del 2013

US AGRADEN ELS DOLÇOS I ELS TALLERS?

Recordeu que en posts anteriors parlàvem d'una botiga de cupcakes que vam descobrir al xamfrà del Carrer de la Rutlla amb Antic Roca?

Doncs no sabem si és perquè som molt llamineres però…hem descobert una altre botiga de dolços i també te molt però que molt bona pinta!
Evidentment no us tornarem a parlar de tota la història dels cupcakes, d'on provenen i com estan fets però si que ens interessa que sapigueu on es troba aquesta preciosa botiga.

logotip botiga cupcakes. Encants de Girona.
Logotip botiga. Font: www.cupcakesworkshop.es

Es tracta d'una botiga especialitzada en productes de pastisseria creativa que abans només podia trobar-se a Internet, fins el dia que van decidir posar-la en un espai de Girona, i estem encantades! Es poden trobar primeres marques internacionals com Qilton, Squires Ktichen, Satin Ice, Renshaw, Fun Cakes…entre d'altres, ja que cada setmana reben noves tècniques que arriben d'Europa i Estats Units. 



Exterior botiga. Font: Encants de Girona.


A més a més, tot el material per crear els seus cupcakes, cakepops, galetes o pastissos es pot comprar a la pròpia botiga!


Però això no és el més interessant. Encara ofereixen una cosa més: fan tallers de rebosteria creativa, per això el nom de la botiga: Cupcakes workshop. En aquests t'ensenyen a fer tan cupcakes com pastissos, com galetes. De tot perquè puguis ser un molt bon amfitrió.



Així doncs, creiem que és la opció perfecte per fer un regal original a algun amic, a la teva parella o a la teva família, i sense desplaçaments si no vols! Ja que pots trucar i encarregar els postres que més t'agradin, que el seu Cake Designer el farà per tu.





Detall pastís. Font: Encants de Girona.


No sabem perquè tots aquests tipus de botigues tenen un toc vintage que encara les fa més encantadores i temptadores. 

Les dues noies de Barcelona, creadores d'aquesta fantàstica botiga l'han deixat maquíssima i esperem que els hi vagi d'allò més be!


Segur que us n'hem fet venir ganes! Voleu anar-hi a fer una ullada? 


Doncs la trobareu al al carrer Pare Claret, numero 37. Per aquells que ens costa ubicar-nos, està a prop de la botiga Zara, del mercat i del prenatal.



Esperem que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada