divendres, 6 de desembre del 2013

PER ALS QUE FEU PONT I...PER ELS QUE NO TAMBÉ!

Primer de tot, FELIÇ PONT a tots aquells que en podeu gaudir. Per a tots, tan si no podeu fer festa com si no teniu res a fer, us descobrim i mostrem un lloc nou de Girona.

sushi cafè de la riba. Encants de girona
Exterior restaurant. Font: encants de Girona.


Aquesta vegada es tracta d'un local que es troba a plaça independència i que mínim un cop hi heu d'anar a sopar (sempre i quan us agradi aquest tipus de menjar, és clar!)

Així doncs…de què us parlarem? Del Restaurant La Riba-Sushi Bar.

Per aquells que no ho conegueu, es tracta d'un restaurant japonès situat al centre de Girona, com molt be hem dit, i amb unes fantàstiques vistes cap al riu. 
Ara fa fred i no s'hi sopa tan a gust a fora, però a l'estiu és un pecat no fer algun àpat a la terrassa que tenen preparada a la plaça. 

En quan a l'interior, és força curiosa la disposició que tenen. Tenen varies taules, des de llargues i grans on s'hi poden seure varis grups, petites per poder estar més íntims, fins a barres estretes i més elevades que es troben al centre, on es pot gaudir millor de les vistes. 



Cal dir que el local no sembla gran, però hi cap força gent, i és ben modern i acollidor. Just entrant a la dreta sempre hi trobaràs un japonès fent el menjar en aquell moment, fresc i de qualitat. 
A més el servei és ràpid i cuidadós, sempre estan atents per si necessites alguna cosa, i això és d'agraïr en un restaurant.

Per si algun dia voleu anar-hi, aquests són els plats que nosaltres us proposem i que creiem que són obligats a provar:

Sushi Cafè de la riba. Encants de girona.
Maguro Tataki i Yaki Udon. Font: Encants de Girona.
Maguro Tataki (llom de tonyina arrebossat amb sèsam sobre puré de celerí, mel i salsa de soja)
Yaki Udon (fideus molt gruixuts de blat saltats amb tonyina i verdures, salsa de prunes i soja)
Qualsevol varietat dels clàssics makis, com per exemple els Wakame Maki (alga wakame marinada un xic picant amb cogombre, mango i albocat)

I si encara us queda lloc per uns postres, aquests són sens dubte els millors: Emulsió de crema catalana amb pinyons caramelitzats i gelat de vainilla.

sushi cafè de la riba. Encants de Girona
Wakame Maki. Font: Encants de Girona.


Simplement, DELICIÓS!

Aprofitareu aquests dies per anar-hi? Expliqueu-nos que tal la vostra experiència!




2 comentaris: