dilluns, 18 de novembre del 2013

ELS MILLORS "NACHOS" DE TOT GIRONA


Comencem la setmana amb un bon comiat de Diumenge, i és que ahir al vespre vam tenir un capritx i no ens vam poder resistir a anar al Mc Kiernans a menjar el seu plat estrella per excel·lència: Els "nachos"! 

Però anem per parts. Coneixeu aquest bar? Ha estat dissenyat i fabricat a Irlanda, i elaborat a partir de la fusta rescatada de la catedral de Wexford. I amb aquests elements tan particulars, han aconseguit crear un bar irlandès en un antic establiment de Girona.

Exterior Mc Kiernans. Encants de Girona.
Exterior Mc Kiernans. Font: Encants de Girona.

On el podem trobar? A la Rambla, sota les voltes que trobem en un lateral. No te pèrdua ja que amb la seva terrassa, els tons daurats de les lletres i l'estil característic que li han donat és inconfusible. 

I, què ens pot oferir? Es caracteritza basicament per la gran quantitat de cerveses que ofereixen i per el plat estrella que us hem comentat abans.
Paulaner. Encants de Girona.
Paulaner. Font: Encants de Girona.

Fins i tot podem afirmar que és dels pocs bars que tenen una nevera dedicada a res més que a mantenir els barrils a una temperatura perfecta. Així doncs, podem trobar que serveixen les cerveses i whiskys més famoses d'Irlanda, però també tenen una gran varietat de les millors begudes disponibles en el mercat. Alguns exemples són:

Guiness: la més popular d'Irlanda. Negre i plena de cos.

Murphys: feta a base d'ordi (cebada), llúpol i aigua. Té un color vermellós i un gust suau.

Paulaner: creada per monjos i sobre nomenada "el pa líquid". Es caracteritza per el seu sabor fort.




En quan al menjar, es reflexa l'estil d'alimentació que ha sorgit a Irlanda recentment. Alguns plats que podem trobar són la lasanya casolana d'estil italià, l'hamburguesa casolana, el pollastre al curri hindú casolà amb arròs basmati, l'amanida cèsar i entrecots  i entrepans diversos, entre molts d'altres plats.

Nachos. Encants de Girona.
Nachos. Font: Encants de Girona.
I això és tot sobre aquest fantàstic bar. Us tornem a repetir que no podeu deixar perdre un plat com aquest. Mínim un cop s'hi ha d'anar per degustar-lo i donar-nos la vostre opinió! Així que ja ens explicareu!



2 comentaris: